Bel of mail ons: 0184-601474 info@dezeeuwbv.nl

Over De Zeeuw

Over ons

Al meer dan veertig jaar en drie generaties lang is aannemersbedrijf De Zeeuw een vertrouwd adres in Groot-Ammers en de regio. Sinds 1974 werken we met passie aan timmerwerken, nieuwbouwprojecten, verbouwingen en renovaties, zowel in de particuliere als de zakelijke markt.

Met vijftien werknemers zijn we klein gebleven. We hebben het oorspronkelijke karakter van het bedrijf weten te behouden. Korte communicatielijnen en een grote betrokkenheid met de klant vinden we belangrijk. Alleen zo behouden we tenslotte het persoonlijke contact waar we voor staan. We zijn flexibel tot en met de oplevering en zetten graag een tandje bij voor een uitstekend eindproduct. Inzet en verantwoordelijkheidsgevoel zijn vanzelfsprekend voor ons.

Het meeste werk halen we uit mond-tot-mondreclame. Een tevreden klant is waardevol. We vinden het belangrijk dat u precies weet wat we voor u kunnen betekenen. Daarom gaan we altijd volgens een stappenplan te werk. Dit ziet er als volgt uit:

1. Het eerste gesprek

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. U als klant staat centraal. In een verkennend gesprek inventariseren we uw wensen. We bekijken samen de mogelijkheden en we laten u voorbeelden zien.

2. Ontwerp

Uw wensen vertalen we in een plan. We adviseren u over materiaalkeuze en energiebesparende voorzieningen en maken een duidelijke prijsopgave. Desgewenst maakt een architect een ontwerp voor uw nieuwe huis of verbouwing.

3. Planning

Een goede planning is noodzakelijk in het bouwproces. Wij maken een heldere planning waarin precies staat wat wanneer gebeurt. Zo weten u en wij waar we aan toe zijn.

4. Tijdens de bouw

Dan kan het echte bouwen beginnen. Tijdens het bouwproces houden we natuurlijk nauw contact, zodat u op de hoogte bent van alle vorderingen.

5. Oplevering

De oplevering van uw huis of verbouwing is natuurlijk het mooiste moment. We lopen alles samen na, om te zorgen dat het helemaal in orde is.

Garantie

Bij een tevreden klant hoort uiteraard een optimale kwaliteit. Niet voor niets zijn we aangesloten bij BouwGarant en Bouwend Nederland. Bovendien werken we zoveel mogelijk met FSC®-gecertificeerde houtsoorten.  Vraag naar de mogelijkheden.

BouwGarant

Als BouwGarant-aannemer voldoen we aan strenge kwaliteitseisen en houden we ons aan klantgerichte gedragsregels. We beschikken over de juiste diploma’s en aantoonbare ervaring. Als klant bent u zodoende verzekerd van vakmanschap. Bovendien worden afspraken schriftelijk vastgelegd en alle noodzakelijke verzekeringen afgesloten. Stichting BouwGarant toetst ons periodiek op onze bedrijfsvoering, de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening.

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is de grootste ondernemersorganisatie in de bouw en behartigt de belangen van bouwbedrijven. Zo heeft u als opdrachtgever alle zekerheid.

Bevordering van verantwoord bosbeheer

FSC® (Forest Stewardship Council), is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert. FSC stelt wereldwijde standaarden voor op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. (onze Licentie Code FSC-C100070)

Actueel

Meer weten? Bel of mail ons